Izvor: Press, 17.Avg.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović se redovno čuje sa Kijom, a evo i šta planiraju!

Atraktivna pevačica Milica Pavlović u jednom beogradskom hotelu proslavila je svoj dvadeset sedmi rođendan u društvu svojih prijatelja, kolega i saradnika. Pevačica je odlučila da rođendan proslavi u izazovnoj beloj odevnoj kombinaciji koja je isticala njen stomak i noge.
 razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, Milica Pavlović je rekla da ništa ne bi menjala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u svom životu i da joj je zdravlje članova svoje porodice najbitnije.
“Što se tiče ovih najstarijih često su bili bolesniji nego inače. Imala sam da trčim sa snimanja dueta, da bih stigla kod njih u Leskovac, ali danas je sve OK!”, pričala je Milica Pavlović o svojoj babi i dedi.
Milica Pavlović nam je u nastavku razgovora otkrila i da joj je pobednica prve sezone rijaliti programa “Zadruga”, Kristina Kija Kockar, čestitala rođendan kao i da su redovno u kontaktu.
“Ona je jedna od onih koja mi je javno čestitala rođendan. Dosta javnih ličnosti je to uradilo, kao i Kija. Zaista mi je drago zbog toga. Često Kija i ja jedna drugoj pošaljemo poruku. Ja sam zaražena novom pesmom Ministarki sa Kijom. Zaista mislim da je veliki hit i da će biti još veći hit. Nas dve dogovaramo viđenje, ali nikako da se uklopimo”, rekla je Milica Pavlović za Pink.rs

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.