Milena Ćeranić previše otvorena: Priznanje pevačice mnogi ne bi podržati

Izvor: S media, 07.Okt.2012, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić previše otvorena: Priznanje pevačice mnogi ne bi podržati

Nešto što se od žena možda ne očekuje da kažu, Milena je otvoreno rekla. Ali da li je u tome otišla predaleko?

Muško-ženski odnosi bili su tema emisije "Ja to tako" a naročito pitanje "preljube". Šta je to što navodi ljude da se upuste afere odgovarala je i Milena Ćeranić. Njen stav neki biprokomentarisali kao "muški" je se verovatno mnoge žene ne bi složile sa konstatacijom pevačice:

- Ako ste godinama gradili nešto smešno je da zbog prevare >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve prekinete. Reći ći neštp što se možda ženama neće svieti, ali mušku prevaru mogu da podržim ali žensku ne. Oni su kao životinje, imaju životinjske nagone, rekla je otvoreno Milena.

S druge strane, neki muškarci ovo će velikodušno dočekati ali ipak moraju da imaju u vidu da je to samo mišljenje ove pevačice. Da li je Milena u pravu, ili ipak ne?

***Voditeljka traži sreću u kazinu: Rada Radenović počela da se kocka (FOTO)

***Ima para ali stila ne toliko: Bogata naslednica jedva uspela da zadrži grudi na mestu (FOTO)

***Možda njoj "progledaju kroz prste": Kristina Radenković bi okušala sreću s komunalcima (FOTO)

Izvor: S media, Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena Ćeranić brani muški rod: Muškarci imaju životinjske nagone!

Izvor: Svet, 07.Okt.2012

Odnosi između muškaraca i žena bili su tema emisije “Ja to tako”, a naročito  preljuba, koja izaziva mnogo problema u emotivnim odnosima. Šta je to što navodi ljude da se upuste u afere, bilo je pitanje na koje je odgovorila i Milena Ćeranić. Njen stav neki bi prokomentarisali kao “muški”...

Nastavak na Svet...

Milena Ćeranić: Podržavam mušku prevaru!

Izvor: Poznati.info, 08.Okt.2012, 03:22

Od kako je u zabranjenoj vezi, pevačica ima dvostruke kriterijume..Gostujući u emisiji “Ja to tako” Milena Ćeranić je iznela svoj stav o muško – ženskim odnosima, ali i o tome da razume muškarce koji varaju svoje supruge, dok s druge strane žene koje varaju svoje partnere, nikako ne podržava...-...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.