Menja bikinije, silikoni su isti: U kom izdanju je pevačica bombastičnija?! (ANKETA+FOTO)

Izvor: S media, 03.Okt.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menja bikinije, silikoni su isti: U kom izdanju je pevačica bombastičnija?! (ANKETA+FOTO)

Kada se pojavila na estradnoj sceni, nije bila ovako seksi. A onda, uz pomoć estetske hirurgije, vežbanja i posle promene imidža, i te kako je postala jedna od najseksipilnijih mladih pevačica.

ANKETA

P

JELENI BOLJE STOJI:

CRNI BIKINI

BELI BIKINI

GLASAJ

Ovo nije prvi put da nas Jelena Kostov pozdravlja sa plaže. Ona obožava da pozira u bikiniju, a čak i kada je paparaci fotografišu, izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odlično. Jesenje dane provodi na plaži, a omiljeni kupaći kostimi su joj u crnoj odnosno beloj boji. Njene silikonske grudi izgledaju podjednako dobro u oba kostima, ali vi pogledajte pa glasajte: Kako se vama više dopada?

*** Kakva promocija: Pevačica objavila fotografiju sa WC šolje!

*** Foto-dnevnik Ane Nikolić: Znamo šta je radila u Monte Karlu

*** Nina Badrić apeluje: Ostavite Severinu na miru

Pleni izgledom: Skali iz "Dosijea Iks" skunula odelo

Izvor: S media, Foto: PR Paparazzo potera

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.