Mega se rešila plejmejkera, pa dovela novog beka

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega se rešila plejmejkera, pa dovela novog beka

Slovenački košarkaš Blaž Mesiček novi je igrač Mege, s kojom je potpisao ugovor do kraja takmičenja u regionalnoj ABA ligi.
Kvota u MaxBetu na trijumf Panatinaikosa protiv Armanija je 1.35.
On je u prošloj sezoni nastupao za Olimpiju i Pistoju, a igra na pozicijama beka i krilnog beka. U isto vreme, dosadašnji plejmejker Mege Novak Musić će nastavku sezone igrati za OKK Beograd, za koje je nastupao i prošle sezone.
Seniorsku karijeru je počeo je u Olimpiji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odakle je 2016. godine prešao u Italijanski Brindizi, gde je proveo dve godine.
U redove Olimpije se vratio 2018. godine, da bi posle nekoliko meseci prešao u italijansku Pistoju do kraja sezone. Za Pistoju je u italijanskom prvenstvu u proseku beležio 8,5 poena i 2,3 skoka.
Mesiček je igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije Slovenije, a nastupao je i A tim u kvalifikacijama za Mundobasket.


The post Mega se rešila plejmejkera, pa dovela novog beka appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Jovanović: Ne smeju da nas zavaraju porazi Cibone

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da njegovu ekipu ne bi trebalo da zavaraju porazi Cibone u prve dve utakmice ABA lige, kao i da očekuje igru s puno energije.. Kvota u MaxBetu na trijumf Panatinaikosa protiv Armanija je 1.35.. – Očekuje nas gostovanje iskusnoj ekipi. Cibona...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.