Jovanović: Ne smeju da nas zavaraju porazi Cibone

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Ne smeju da nas zavaraju porazi Cibone

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da njegovu ekipu ne bi trebalo da zavaraju porazi Cibone u prve dve utakmice ABA lige, kao i da očekuje igru s puno energije.
Kvota u MaxBetu na trijumf Panatinaikosa protiv Armanija je 1.35.
– Očekuje nas gostovanje iskusnoj ekipi. Cibona je izgubila prve dve utakmice u ligi, ali to ne bi smelo da nas zavara. U obe utakmice bili su više nego ravnopravni protivnik i praktično su izgubili u poslednja dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – rekao je Jovanović, a preneo je sajt ABA lige.
FMP će u trećem kolu ABA lige gostovati Ciboni u petak od 18.00.
– Dodatno su se pojačali na poziciji jedan i sada su dobro popunjeni na svim pozicijama. Mi moramo da odigramo sa puno energije, koncentracije i da ne odustajemo od naše igre bez obzira na dešavanja na terenu. Očekujem motivisanog protivnika i neizvesnu utakmicu, ali i dobru igru svog tima – kazao je trener FMP-a.
Košarkaš Stefan Momirov istakao je da je pred ekipom “bitna utakmica protiv nezgodne ekipe”.
– Počeli smo sezonu u dobrom ritmu i daćemo sve od sebe da se tako i nastavi. Moramo da igramo sa puno energije i da pokažemo čvrstinu u odbrani. Spremni smo za utakmicu, kao i uvek idemo na pobedu – rekao je Momirov.


The post Jovanović: Ne smeju da nas zavaraju porazi Cibone appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP GRUVA, NE STAJE! Vlada Jovanović skockao "Pantere", niko ih NIJE OČEKIVAO NA VRHU: Rezultatski mogu biti zaista zadovoljan!

Izvor: Press, 17.Okt.2019

Pred početak ovosezonskog takmičenja u ABA ligi malo ko je mogao da predvidi da će posle samo dva kola jedina neporažena ekipa iz Srbije biti FMP. Tim iz Železnika najpre je nadigrao Krku na gostovanju u Novom Mestu, a potom je na svom parketu ubedljivo savladao i Mega Bemax. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.