Marku su noge iznenada POPLAVELE - hitno je otišao u bolnicu, a kada je otkriven uzrok, bio je OSRAMOĆEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marku su noge iznenada POPLAVELE - hitno je otišao u bolnicu, a kada je otkriven uzrok, bio je OSRAMOĆEN

Ne tražite dijagnozu pomoću Gugla!

Verovatno se svakome bar nekada dogodilo da se prekomereno zabrine pretražujući na internetu svoje benigne medicinske simptome, i otkrije da bi oni mogli da budu znak teške bolesti ili čak najave smrtni ishod.

U veoma bizarnu situaciju na taj način, i to potpuno bespotrebno, sebe je doveo Mark Šrajber. On se zabrinuo kada je primetio da su mu noge neobično poplavele. Pretražujući simptome na popularnom sajtu posvećenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdravlju, odlučio je da je bolje da se hitno zaputi u bolnicu, umesto da kasnije gorko zažali. Što je sigurno sigurno je!

Kako se potom osramotio otkrio je u objavi na Tviteru koja je prikupila 160.000 lajkova.

- Otišao u ER (sobu za hitne slučajeve - prim.aut.) jer su mi noge poplavele, a internet mi je rekao da imam trombozu. I da li je to bilo to? Ne! Imam "tupan koji ne opere svoje nove farmerke pre nego što ih obuče" bolest i voleo bih da budem odmah pogubljen. - glasio je njegov tvit.

Iako su se neki smejali Markovoj grešci, bilo je i poštenih i hrabrih duša, koje su podelile sopstvene priče o pogrešnim dijagnozama.

- Jedno vreme sam bio ozbiljno zabrinut da imam tumor na mozgu ili nešto slično, jer bi sve što bih pojeo imalo ukus peperminta. Najzad sam shvatio da se boca ekstrakta peperminta prosula po mojim sudovima - napisao je jedan od korisnika Tvitera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.