Mark Volberg vodio decu da gledaju kako mu skidaju tetovažu

Izvor: Blic, 20.Feb.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Volberg vodio decu da gledaju kako mu skidaju tetovažu

Holivudski glumac Mark Volberg odlučio je da pokaže deci koliko boli skidanje tetovaže kako bi ih odbio od toga kada budu starija.

Glumac je poznat po tome da svoju decu često vodi u siromašni deo Bostona gde je on odrastao kako bi im pokazao odakle potiču i kako bi bili svesni da on nije živeo u blagostanju u kom sada žive.

Sada se odlučio na novi nivo roditeljstva tako što dvoje najstarije dece vodi na seansu skidanja tetovaža. "Želim da vide koliko boli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj proces i da shvate kroz šta moraš da prođeš", rekao je glumac koji ima preko pet tetovaža koje je uradio još kao tinejdžer.

Mark ima četvoro dece, a odlučio se da dvoje najstarijih povede na lasersko skidanje tetovaža kako bi bili svesni bola i na taj način ih sprečio da naprave grešku koju je on napravio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.