Izvor: Blic, 02.Okt.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mateus pokazala svoju NOVU KOLEKCIJU, pa otkrila šta je to odavno uradila ne bi li imala ZANOSNO TELO i u petoj deceniji (VIDEO)

Poznata srpska kreatorka Marijana Mateus pripremila je novu kolekciju za sezonu jesen - zima, koja će, nema sumnje, oduševiti mnoge pripadnice lepšeg pola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marijana Mateus pokazala STA JE U TRENDU, pa otkrila šta je uradila ne bi li imala ZANOSNO TELO i u petoj deceniji (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Okt.2019, 00:20

Poznata srpska kreatorka Marijana Mateus pokazala je pred našim kamerama odevne komade koji su, prema njenim rečima, i te kako u trendu, te koje bi svaka dama trebalo da poseduje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.