Manijak je napao i zaklao četvoro dece na putu do škole

Izvor: Prva.rs, 26.Sep.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak je napao i zaklao četvoro dece na putu do škole

Zločin se dogodio u petak u 6.20 po lokalnom vremenu u gradu Pingšanu, javlja kineska državna agencija Xinhua.
Kako piše FirsPost, manijak je decu presreo na putu do škole i zaklao. Troje dece umrlo je na licu mesta, dok je četvrto preminulo u lokalnoj bolnici.
Policija traga za počiniteljem, a mediji podsećaju da je ovo samo jedan u nizu sličnih napada koji se učestalo događaju proteklih godina.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

POMAHNITALI MANIJAK: Nožem zaklao četvoro dece

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2014

Troje dece je preminulo na licu mesta, a četvrto u bolnici, posle krvavog napada 56-ogodišnjeg ubice..Muškarac naoružan nožem ubio je četvoro učenika na putu do njihove osnovne škole na jugu Kine, ali još uvek nisu poznati motivi i uzroci ovog užasnog pokolja. Ovo je još jedan u grupi neobjašnjivih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.