MUČE GA BRIGE! Edo nema mira, dok Dragana nije pored njega!

Izvor: Press, 05.Dec.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUČE GA BRIGE! Edo nema mira, dok Dragana nije pored njega!

Zamršen odnos ljubavnog trougla čiji su akteri Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Edo Fetić ne prestaje da intrigira javnost.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Tokom prethodne noći, Mitrova je poludela kad je saznala da je Eda supruga ispratila u "Zadrugu", te je pogazila svoju reč i pričala sa Tomovićem, a potom ju je Edo ubeđivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da neće odustati od nje.
Čini se da sve ovo negativno utiče na Eda koji veoma slabo spava. Fetić se tokom jutra vrteo po krevetu, a kako su ga brige obuzele, on je sve vreme gledao zamišljeno u jednu tačku.
Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MUŽ JE VARA PRED MILIONIMA I CELA SRBIJA BRUJI O TOME Sad se šuška o novom potezu lepotice i ako to uradi BIĆE HAOS

Izvor: Blic, 06.Dec.2019, 12:22

Edis Fetić Edo, ljubavnik Dragane Mitar, prošlog vikenda ušao je u "Zadrugu 3" i od tada njihov odnos ne prestaje da intrigira gledaoce. Edis je i dalje u zakonitom braku sa suprugom koja mu je rodila troje dece, a sada se sve češće pominje i njen ulazak u rijaliti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.