ISPADAŠ NAJGORA! OCRNIĆE TI ŽIVOT! Marko Đedović priznao Dragani da ga prozivaju zbog nje, a onda joj uputio ove savete!

Izvor: Press, 05.Dec.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPADAŠ NAJGORA! OCRNIĆE TI ŽIVOT! Marko Đedović priznao Dragani da ga prozivaju zbog nje, a onda joj uputio ove savete!

Nakon što je ove noći pričala sa Vladimirom Tomovićem u radionici, Dragana Mitar otišla je do Saške Karan i Marka Đedovića kako bi im prenela sve detalje razgovora sa ovim zadrugarom.
foto:pink
 
Foto: TV Pink Printscreen

 
Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu Dragana se dotakla i Eda, ali ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Marko prekinuo i odlučio da joj očita lekciju. Tom prilikom Đedović je poručio Mitrovoj kako smatra da ispada najgora ukućanka.
Edo me ceo sastanak nešto zapitkuje... Pusti me - započela je Dragana da priča o Edu nakon što im je prenela detalje razgovora sa Vladimirom, ali ju je onda Marko prekinuo: Foto: TV Pink Printscreen

Ali ne možeš bežanjem dva mesta od njega da rešiš to. Ti ovde Dragana najgora ispadaš. Dragana ocrniće ti život, ženska glavo. I obojica će da kažu: "Ona nas je zavlačila", ja zbog tebe pričam! Pola stola me proziva da ne komentarišem i ćutim, ja ne mogu da komentarišem dok ti ne kažeš. Znači, ne može! Nije održivo - rekao je Đedović.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MUČE GA BRIGE! Edo nema mira, dok Dragana nije pored njega!

Izvor: Press, 05.Dec.2019

Zamršen odnos ljubavnog trougla čiji su akteri Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Edo Fetić ne prestaje da intrigira javnost. . Foto:pink. Foto: TV Pink Printscreen. . Tokom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.