Izvor: Press, 01.Okt.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJI SAVETI JOJ NISU POTREBNI: Sloba pred njihov zajednički nastup ovo poručio Kiji, ona je imala BRUTALAN ODGOVOR! (FOTO)

Nimalo prijatna situacija!
Bivši supružnici Kristina Kija Kockar Slobodan Radanović sinoć su imali prvi zajednički nastup u Nemačkoj, a oni su pred izlazak pred publiku govorili pred premijernim kamerama. Ognjena Nestorovića interesovalo je da li je Sloba posavetovao svoju bivšu suprugu kao iskusniji kolega, na šta je on odogovorio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Kija je stekla već dovoljno iskustva kroz svoje nastupe. Mislim da joj saveti nisu potrebni - rekao je Sloba za emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'', na šta mu je Kija odgovorila: 




- Saveti su uvek dobrodošli u svakom slučaju. Slobodan je mnogo pre mene počeo da se bavi ovim poslom. Ja jesam stekla iskustvo, ali čovek uči dok je živ i naravno da uvek možemo da pomažemo jedno drugom. Mislim da uvek može nešto da se nauči - rekla je Kija.




 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tamara i Sloba se snimali u provodu, pa zagrljeni zapevali pesmu koju mu je Luna posvetila! (FOTO)

Izvor: Svet, 02.Okt.2018, 11:32

Pevač Sloba Radanović skrenuo je pažnju na sebe u Zadruzi kada je započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani i tako prevario suprugu Kiju Kockar pred kamerama.. Nakon ovoga i Kija je ušla u Zadrugu, a onda je ovaj ljubavni trougao bio glavna tema u rijalitiju. Sloba je potom raskino vezu sa Lunom,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.