MOJ SIN JUGO LIČI NA TVOJU ĆERKU KALISI! Ovo su najgora imena za bebe ove godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJ SIN JUGO LIČI NA TVOJU ĆERKU KALISI! Ovo su najgora imena za bebe ove godine!

Serijske ubice, nacisti i zli izmišljeni likovi poslužili su kao inspiracija pojedinim roditeljima na zapadju za imena bebama.

Studija sa globalne stranice za roditeljstvo Parents.com rangirala je najgora imena 2019. godine, uključujući Axis - najčešće povezano sa "Silama osovine" iz Drugog svetskog rata - i Menson, prezime zloglasnog kultnog vođe Čarsla Mensona.

Takođe, kao inspiracija su poslužili i televizijski likovi, pa tako su neki dečaci dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ime Cletus (propalica iz Simpsonovih), i devojčicama Khaleesi (Kalisi), u čast lika iz Igre prestola.

Pogrešno napisana imena su podjednako popularna na listi, sa imenima poput Xxayvier za dečake i Cyncere i Blaykelee za devojčice.

Među najnepopularnijim izborima bili su Kingmessiah i Danger za dečake, i Any i Mattel - kao Barbi lutke - za devojčice.

Geografski nadahnuta imena beba još uvek se široko koriste, uključujući Yugo - skraćenicu za Jugoslaviju - za dečake i Vegas za devojčice.

Imena poput Shy za devojčice i Cub za dečake takođe su svrstani među najgore 2019. godine, kao manje pogodna za odrasle odrasle osobe.

Sedam beba je dobilo ime Pinches, a pet devojčica je tokom prošle godine nazvano Awesome, dok je jedan roditelj odabrao jedinstveno ime Stylez za svog novorođenog sina.

Chardonnay, poput vina, i Starlett, koju je Parents.com uporedio sa pseudonimom za porno zvezde, takođe su svrstani u najgora ženska imena ove godine.

Zaokruživanje lista za devojke bila je Pansy, uvredljivo ime za pripadnike LGBTQI zajednice.

1. Shy

2. Mattel

3. Cyncere

4. Chardonnay

5. Khaleesi

6. Starlett

7. Blaykelee

8. Any

9. Vegas

10. Pansy

1. Kingmessiah

2. Yugo

3. Cub

4. Axis

5. Manson

6. Pinches

7. Xxayvier

8. Cletus

9. Danger

10. Stylez

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.