MILIJANA I MILOJKO PREVARILI SRBIJU! Prvo su se venčali, pa ušli u rijaliti, a Žabac je … SVE JE LAŽ!

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA I MILOJKO PREVARILI SRBIJU! Prvo su se venčali, pa ušli u rijaliti, a Žabac je … SVE JE LAŽ!

Milijanina bivša drugarica sad je iznela niz dokaza kojima tvrdi da je kontroverzni par iz Pilatovića prevario naciju.
– Sve je počelo pred ulazak u novu sezonu rijalitija. Njih dvoje su se prvo venčali, a onda osmislili taktiku koja bi mogla da im zaživi i tako ostanu do samog kraja sezone. Znali su da je priča sa Požgajem od prošle sezone bila i te kako popularna, pa su samim tim želeli da ponove isto. Dogovorili su se da nađu treću žrtvu koja će se umešati u njihov odnos, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a to je po svemu sudeći bio Žabac –  ispričala je drugarica i dodala:
“Međutim, ja kao gledalac vidim da se Milijana zaigrala. Vrlo je dobro poznajem kao bivšu drugaricu i tvrdim da se zaljubila u Žapca. Prvo je htela da odigra na kartu blefiranja, ali joj po svemu sudeći nije pošlo za rukom. Videćemo kako će se ova ljubavna saga nastaviti, a prevarantima kao što su ona i Milojko, nije mesto dole u vili.”

The post MILIJANA I MILOJKO PREVARILI SRBIJU! Prvo su se venčali, pa ušli u rijaliti, a Žabac je … SVE JE LAŽ! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.