Izvor: Press, 13.Jul.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA PAVLOVIĆ BACILA OKO NA OVOG MOMKA: Pevačica navodnu vezu sa Lukasom koristila zbog marketinga? (VIDEO)

On joj se sviđa?
Prema saznanjima emisije "Ekskluzivno" koja se emituje na RTV Pink, Milica Pavlović navodnu romansu sa pevačem Acom Lukasom koristila je samo u svrhu marketinga i promocije dueta "Kidaš me" koji je snimila sa folkerom.




Autor: RTV Pink



Autor: RTV Pink


Međutim, ekipa emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "Ekskluzivno" došla je i do informacija koji je momak Milici privukao veliku pažnju. U pitanju je trener i spasilac sa Ade Ciganlije, Bojan Gaćeša koji se čak i pojavljuje u njenom i Lukasovom spotu.




Autor: TV Pink Printscreen



Autor: RTV Pink


Kako izvori navode sve se počelo od snimanja spota za pesmu "Kidaš me", koje je bilo u sobi jednog hotela u centru Beograda, a Milica kontaktira sa Bojanom preko društvenih mreža.




Autor: RTV Pink


Sa druge strane, Bojan je u emotivnoj vezi sa modelom Ramonom Ra. U video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte ovaj prilog iz današnje emisije "Ekskluzivno".








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.