Izvor: Blic, 09.Feb.2022, 00:09

"MILICA MI KUPUJE SVU GARDEROBU" Ana Brnabić otkrila detalje iz privatnog života: Evo koji joj je nadimak i ko joj je u mladosti bio SIMPATIJA

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom televizijskom šou-programu, a dotakla se činjenice da je prva žena koja je postala premijer u našoj zemlji, kao i prva pripadnica LGBT zajednice na toj funkciji, te situacija iz prošlosti o kojima dosad javno nije pričala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MILICA JE STROŽI RODITELJ OD MENE" Ana Brnabić otkrila detalje o sinu Igoru, pa pokazala SLIKE IZ PRIVATNOG ALBUMA

Izvor: Blic, 09.Feb.2022

Ana Brnabić, premijerka Srbije, gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je detalje o sinu Igoru.

Nastavak na Blic...

Premijerka govori o strahu od smrdibuba a jedna joj gmiže po sakou (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2022

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je sinoć u emisiji „Amidži šou“ gde se narodu predstavila u opuštenijoj atmosferi, a gledaoci ružičaste televizije imali su prilike da saznaju i neke stvari iz njenog privatnog života.. Osim što smo iznova dobili potvrdu koliko se premijerka divi predsedniku...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.