“MESTO MI JE U VELIKOM KLUBU” Partijama u Herti Grujić gradi povratak u Liverpul

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“MESTO MI JE U VELIKOM KLUBU” Partijama u Herti Grujić gradi povratak u Liverpul

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Marko Grujić, član Liverpula na pozajmici u berlinskoj Herti, bio je prvo pojačanje Liverpula u eri Jirgena Klopa. Međutim, nije uspeo da se igrama nametne i dođe do značajnije minutaže na Enfildu. Od svog dolaska u klub, provodio je vreme na pozajmicama, najpre je igrao u čempionšipu za ekipu Kardifa, a proteklu sezonu proveo je u Berlinu nastupajući za Hertu. U Bundesligi je beležio dobre partije, Herta je kao i sam igrač zadovoljna, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dogovorena nova saradnja kojom je nemački klub obezbedio Grujića na još jednu sezonu. Vezista reprezentacije Srbije pričajući o izazovima koji se nalaze iza, ali i ispred njega, nije krio želju za povratak na Enfild. – Imam ugovor sa Liverpulom do 2023. godine. Klop i ja smo stvari videli na sličan način, iskoristio sam samo 50% svojih šansi u Berlinu, povrede su me zaustavile. Ima još jedan razlog zbog kojeg sam ostao, imam nedovršenog posla u Herti. Klop je shvatio da je za moj razvoj bolje da ostanem u Nemačkoj još godinu dana. rekao je Grujić, a potom nastavio o svojoj budućnosti. – Uvek sam znao da mi je mesto u tako velikom klubu. Ako odigram 34 dobre utakmice u Herti, šanse da zaigram sledeće sezone u Liverpulu su velike. Foto: @LFC / Twitter Marko Grujić Zaključio je Marko, koji se pre dolaska u Liverpul, 2016. godine, nalazio na radaru mnogih evropskih klubova. Željko Buvač, koji je tada bio Klopov asistent, doputovao je u Beograd ne bi li se našao sa Grujićem i ubedio ga da potpiše petogodišnji ugovor sa “crvenima” (Aleksandar Knežević) More
The post “MESTO MI JE U VELIKOM KLUBU” Partijama u Herti Grujić gradi povratak u Liverpul appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.