MARINA ODGOVORILA VIKTORIJI: Čim je čula moju pesmu, znači da je hit!

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA ODGOVORILA VIKTORIJI: Čim je čula moju pesmu, znači da je hit!

Pre nekoliko nedelja legendarna rok izvođačica Viktorija kazala je u jednoj emisiji da je numera „Paralizuj me“ koju izvodi Marina Visković katastrofa i da pevačice ne treba pesmama da prizivaju nesreću.
Marinu ova kritika nije nimalo pogodila, naprotiv, drago joj je što je njena koleginica uopšte čula njenu pesmu.
"Drago mi je što je uopšte prokomentarisala moju pesmu, što znači da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ta pesma neki hit, došla je do nje, to je meni samo plus", kazala je Viskovićeva u emisiji „Dvogled“ i objasnila o kakvoj paralizi peva u svojoj numeri:
"Ja nisam pevala o bolesti, ja sam pevala o emotivnoj paralizi, to bi svako mogao da čuje. Eto, nova reč, ja sam bila hrabra da je otpevam i to mi je uspelo", dodala je atraktivna crnka.

PROČITAJTE JOŠ:
MANEKENKA U DRUGOM STANJU: Filip Đorđević i Jovana Švonja u martu postaju roditelji!
VUJADINE, KO DA ZNA, AKO NE TI? Mislim da moja Mirka nema silikone!
NAŠAO UTEHU U ZAGRLJAJU GLUMICE: Marinko Madžgalj ima novu devojku!
   

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Marina Visković odgovorila Viktoriji na prozivke: Nisam pevala o bolesti!

Izvor: Story, 19.Nov.2014

Nakon Viktorijinog komentara da pesma Marine Visković priziva nesreću, oglasila se i popularna pevačica koju ova kritika, čini se, nije nimalo pogodila..Marina Visković, Viktorija, foto: Story arhiva, Vladimir Šporčić..Pre nekoliko nedelja legendarna rok izvođačica Viktorija izjavila je u jednoj...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.