MARIJA KULIĆ BRUTALNO SPUSTILA SAŠKU: Pevala pesmu od pre 30 godina, kada je imala ŠTA DA DA, a sada BABA OD 60 GODINA! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA KULIĆ BRUTALNO SPUSTILA SAŠKU: Pevala pesmu od pre 30 godina, kada je imala ŠTA DA DA, a sada BABA OD 60 GODINA! (VIDEO)

Potom je zadrugarima saopšteno da je vreme da javno prokomentarišu ko je po njihovom mišljenju imao najbolji, a ko najgori nastup.
Zadrugari su jedan po jedan iznosili mišljenja, a kada je došao red na Mariju Kulić, ona je bez dlake na jeziku komentarisala svoje cimere.
– Za mene je ono haos. Žena (Saška) je pevala pesmu koju je snimila pre 30 godina “Daću, nego šta ću”. U tim godinama je imala šta da da. Ne znam kome će šta sada baba od 60 godina da da. Sramota >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je svoje pesme, pa je ponela jabuke i crni luk u korpi. Seljački nastup, odvratan, apsolutno mi se nije svideo. Marko je bio potpuno neprimetan na bini – pričala je Marija Kulić.
– Vidiš kako si se upecala. Šta imaš protiv seljaka – uzvratila joj je Saška Karan.
– Ja volim kad Miljana peva sama, sinoć nije bilo puno teksta, nije se nešto pokazala. Mima, devojka bez harizme, samo ima glas, a to nije dovoljno za scenu. Milan, ja sam videla odavno kakav talenat ima taj dečko – nastavljala je Marija.
– Janjušu sam čestitala kada se vratio sa scene. Ono što je mene oduševilo jeste što je Janjuš pevao najtežu pesmu, a nije pevač. Čovek izgleda smešno. Iskreno sam ti čestitala i zasluženo si odneo pobedu. Oduševili su me Natalija, Matora i Sani. Matora je jedna od najboljih na svim “Zadrugovizijama”. Maja je izgledala lepo. Posle Mine najlepša. Marijana čak i kad se namontira izgleda nekako, a ovako bez šminke nikako. Rekla sam da ocenjujem šou. Moram da pohvalim Nataliju, Matoru i Sanija, to je kompletan nastup. Najgori nastup su imale Miona i Tara – rekla je Marija.




The post MARIJA KULIĆ BRUTALNO SPUSTILA SAŠKU: Pevala pesmu od pre 30 godina, kada je imala ŠTA DA DA, a sada BABA OD 60 GODINA! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ŽESTOKO PROZVALA MIONU! Milica Kemez PECNULA Jovanovićevu, zbog ovih reči Đukiću nije bilo svejedno!

Izvor: Press, 04.Nov.2019, 12:02

Utisci sa "Zadrugovizije" koja je bila preksinoć, još uvek nisu splasli, a zadrugari su iskoristili priliku da jedni drugima čestitaju na postignutom uspehu. Osim toga, zadrugari su iznosili svoje mišljenje ko je imao najbolji nastup, a ko najgori. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.