MA, SRAMI SE: Maloletnik se IŽIVLJAVAO nad nedužnima, pa zakukao kada ga je KAZNA STIGLA: Ja sam samo dete, uništili ste mi život

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:14

MA, SRAMI SE: Maloletnik se IŽIVLJAVAO nad nedužnima, pa zakukao kada ga je KAZNA STIGLA: "Ja sam samo dete, uništili ste mi život"

Roditelji ga nisu lepo vaspitali, ali ga je splet okolnosti opomenuo.

Mladi Australijanac odlučio je da se zabavi 27. januara i polije mlekom grupu žena koje su uživali u vožnji čamcem. Nije očekivao da će snimak neslane šale postati viralan i dovesti ga u probleme.

Šesnaestogodišnjak je nakon istrage suspendovan iz škola, koja košta 20.000 dolara godišnje, a izrečene su mu i druge mere. Saglasićemo se da je ovo dobar potez nadređenih, jer mu sigurno neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo pasti na pamet da tako nešto ponovi.

Video je osvanuo na Instagramu, a nakon toga na drugim mrežama, a "zabeležio" je više od 32 miliona pregleda u kratkom roku.

Na njemu vidimo kako sa mosta prosipa mleko na četiri žene, koje su uživale u vožnji rekom Jarom. Nešto kasnije, jedna od navodnih žrtava oglasila se na internetu, prikazujući posledice:

- Rezervišete plovidbu za rođendan prijatelja, a neko dete prospe mleko na vas - stoji u opisu videa.

♬ original sound - Giddynokiddy

Prikazan je sto sa voćem i grickalicama, prekriven mlekom, a čuje se da neko kaže: "Zaista ćemo smrdeti".

Autor poručuje da bi voleo da "pronađe dete koje im je pokvarilo dan".

Stvari su krenule loše po tinejdžera-šaljivdžiju jer je video stigao do njegove škole u Melburnu, pa je ubrzo suspendovan.

- Ovakvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo i tretirali smo stvar sa najvećom ozbiljnošću - saopšteno je.

Ova ustanova je osnovana 1858. godine i ponosno ističe da je jedna od vodećih nezavisnih škola u Australiji.

Nakon interne istrage reagovala je i policija koja je izdala upozorenje dečaku zbog nezakonitog ponašanja.

- Zašto si mi ovo uradila. Sve zbog prosutog mleka. Ja sam samo dete i uništila si mi život - poručio je očajni tinejdžer.

Da li smatrate da je kazna za dečaka adekvatna ili su možda preterali, koji je vaš stav?

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.