Luna se sada preselila u novi luksuzni stan, a evo kako je nekada izgledao njen dom!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna se sada preselila u novi luksuzni stan, a evo kako je nekada izgledao njen dom!

Luna Đogani odmah po izlasku iz “Zadruge 2” uselila se u svoj novi stan, u kome će živeti sama, dok je pre rijalitija dom delila sa porodicom. Nakon pobede u rijalitiju Luni je mama Anabela uručila ključeve njenog luksuznog stana na Novom Beogradu, a blogerka nije mogla da dođe sebi od sreće. – Ja i dalje ne mogu da verujem da ja sa 23 godine imam svoj stan, i to stan koji sam teško zaradila – navela je Luna sinoć prilikom svog velikog intervjua na televiziji Pink, a pomenuti stan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kupljen je od honorara koji je zaradila u rijalitiju. Pre “Zadruge 2” i pre nego što se osamostalila , Luna je živela sa mamom Anabelom, očuhom Andrejem i sestrama u iznajmljenom stanu na Vidikovcu. More
The post Luna se sada preselila u novi luksuzni stan, a evo kako je nekada izgledao njen dom! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.