Ljubav

Izvor: Kurir, 03.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav

Iako još uvek održavaju ljubav na relaciji Srbija-Kipar, Romana Panić i njen dečko Fotos Pitađis koriste svaki momenat kako bi bili zajedno. Naime, proteklog vikenda dvoje golupčića susreli su se na Nedelji mode u Berlinu, gde je Romana bila specijalni gost na reviji Suzane Perić. Vešto oko Kurirovog reportera overilo je Romanu i Fotosa u momentu dok su opušteno pijuckali pićence, razmenjivali nežnosti i pozirali. U pauzi između revija Romana je koristila svaki momenat kako bi bila uz svog voljenog Grka, koji je nije ispuštao ni jednog jedinog minuta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Suzana zvezda u Berlinu

Izvor: Blic, 03.Feb.2009

Naša poznata kreatorka Suzana Perić dobila je privilegiju da revijom „Ladylike” pre tri dana zatvori Berlinsku nedelju mode. Revija je izazvala veliku pažnju, a Suzanin gost na pisti bila je pevačica Romana Panić koja se prošetala u venčanici...- Dobili smo jedan od najjačih termina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.