Suzana zvezda u Berlinu

Izvor: Blic, 03.Feb.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana zvezda u Berlinu

Naša poznata kreatorka Suzana Perić dobila je privilegiju da revijom „Ladylike” pre tri dana zatvori Berlinsku nedelju mode. Revija je izazvala veliku pažnju, a Suzanin gost na pisti bila je pevačica Romana Panić koja se prošetala u venčanici.

- Dobili smo jedan od najjačih termina na Fešn viku. Zbog gužve i velikog interesovanja za modele nije bilo mesta čak ni za stajanje i revija je zbog toga kasnila - ne krije uzbuđenost Suzana Perić dok nam prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utiske sa revije za koju je angažovala poznate manekenke poput Toni Garn (zovu je novom Klaudijom Šifer), Amerikanku Dži, te Irinu Vodnjikovu, aktuelno „Vogovo” lice.

Interesantno je i to da je Boris Entrup, stilista svetski poznate manekenke Hajdi Klum, bio angažovan kao šminker za reviju, a

pevačica Romana Panić je bila specijalni gost pa je izvođenjem pesme „Pretty woman” u beloj kristalnoj haljini otvorila reviju, dok je obučena u raskošnu belu venčanicu zatvorila feštu.

Romanu je iz prvog reda bodrio njen dečko, grčki advokat Fotos Pitađos, a u modelima Suzane Perić uživali su i princeza Marie Lusi fon Zaksen, pevačica grupe „No Angels” Vanesa Petruo, poznati nemački glumci Nik Brajdenbah, Tanja Ventcel i Lars Štajnhufel" Suzanu su podržale i naše poznate ličnosti pa su reviji prisustvovali Tamara i Nenad Jestrović, Jelena Gajšek, Duška Jovanić"

- Ovo je nenormalno veliki uspeh. Treći put izlažemo reviju u Berlinu koji se do sada pokazao kao najupečatljiviji Fešn vik. Moj cilj je da stignem do Njujorka i najveće nedelje mode - priča popularna kreatorka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.