Liverpul u 95. iz penala sačuvao maksimalan učinak (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul u 95. iz penala sačuvao maksimalan učinak (VIDEO)

Šampion Evrope je iz penala u petom minutu nadoknade sačuvao maksimalan učinak u Engleskoj. Ostao je utisak da je Brendan Rodžers u prvom meču posle odlaska sa Enfilda zaslužio bar bod: Liverpul – Lester 2:1 (1:0).
Na meču Mančester siti – Vulverhempton, naša kladionica nudi kvotu 7.60 za igru X-1&3-5.
Do pred kraj prvog poluvremena, bila je to vrlo tvrda utakmica. Otvarač za gostujuću bravu pronašli su Milner i Mane. Univerzalac Liverpula je dugačkom loptom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pronašao Senegalca koji je pobegao defanzivcima gostiju i lako pogodio za vođstvo.

Sledeći gol viđen je 40 minzuta kasnije, i to u mreži domaćina. Bila je to sjajna akcija u kojoj je učestvovalo pola Lesterovog tima. Ajosi Perez je u idealnom momentu poslao pas ka Džejmsu Medisonu, a mladi ofanzivni vezista ispod Adrijana poslao loptu u mrežu.

Trenutak odluke viđen je u dalekoj nadoknadi. Olbrajton je minimalno, po prstima nagazio Manea i sudija Kavanah je pokazao na penal. Odluku nisu promenile ni konsultacije sa ljudima iz VAR sobe. Odgovornost je preuzeo Džejms Milner i bez problema savladao Šmajhela.

Osim “redsa”, pobedu dana ostvarila je i Aston Vila. Minulih godina, Kerou Roud je bio domaćin drugoligaških okršaja, a ove subote je video dominaciju tima iz Birmingema. Visoku pobedu najavio je Vesli, sa dva gola za pola sata fudbala. Njegovim putem nastavili su Griliš, Hjurhejn i Daglas Luiz, a čast domaćina delimično je spasao Drmić.
Barnli je minimalcem pobedio vrlo slabi Everton, a posao domaćinu olakšao je Kolmen koji je u 56. minutu zaradio drugi žuti karton. Bilo je to šesto isključenje igrača tima iz Liverpula od početka sezone.
Strah od novog poraza okovao je noge igračima Votforda i Šefild junajteda. Remi bez golova je realan epilog posle svega viđenog na Vikaridž Roudu.
PREMIJER LIGA
Subota
Brajton – Totenhem 3:0 (2:0)
(Mope 3, Konli 32, 65)
Barnli – Everton 1:0 (0:0)
(Hendriks 72 – ck. Kolmen 56)
Liverpul – Lester 2:1 (1:0)
(Mane 40, Milner 90+5 – Medison 80)
Norič – Aston Vila 1:5 (0:2)
(Drmić 88 – Vesli 14, 30, Griliš 49, Hjurihejn 61, Daglas Luiz 83)
Votford – Šefild junajted 0:0
18.30 Vest Hem – Kristal palas
Nedelja
15.00 Arsenal – Bornmut
15.00 Mančester siti – Vulverhempton
15.00 Sautempton – Čelsi
17.30 Njukasl – Mančester junajted



The post Liverpul u 95. iz penala sačuvao maksimalan učinak (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Jevtović polovično: pogodio, pa promašio sa bele tačke, ali njegov tim je drugi!

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Jedan je od junaka, ali ne i tragičar. Srpski internacionalac Marko Jevtović bio je strelac za Konju na gostovanju Kasimpaši. Promašio je i penal, ali je njegov tim ubedljivo slavio u meču sedmog kola turske Superlige – 4:1 (3:1). Konja je trenutno druga na tabeli!. Na meču Bešiktaš – Alanijaspor,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.