Linda Evanđelista tužila milijardera za alimentaciju

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linda Evanđelista tužila milijardera za alimentaciju

Linda Evanđelista i Selma Hajek pored zanosne lepote imaju još nešto zajedničko - obe imaju dete sa istim čovekom, francuskim milijarderom Fransoom Anrijem Pinoom.

Linda Evanđelista je godinama krila ko je biološki otac njenog četvorogodišnjeg sina, ali je sada odlučila da od suda zatraži da Fransoa Arni Pino počne da izdržava dečaka do njegove 21 godine, prenosi Blic.

Manekenka je do 2006. godine bila u vezi sa milijarderom, a da cela situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bude još komplikovanija ispostavilo se da je on iste godine napravio dete i njoj i Selmi Hajek sa kojom ima ćerkicu Valentinu Palomu. Glumica ga je čak i ostavila kada je bila trudna, ali su se venčali 2009. u Veneciji. Možda je razlog tadašnjeg raskida upravo bila i Lindina trudnoća.

Ono što je još zanimljivije je to kako je Pino uspeo da zavede i osvoji srca dve ovako lepe žene koje i same imaju impozantne račune u banci, pa se slobodno može reći da im novac nije bio na listi prioriteta prilikom izbora ljubavnika. A Pinou lepota i nije baš jača strana.

Otac deteta Linde Evanđeliste - muž Selme Hajek!

Bivša žena Čarlija Šina izašla s rehabilitacije!

Šakira uživa s dečkom na Mikonosu!

Fransoa Anri Pino ima 49 godina i multinacionalnu kompaniju koja se bavi prodajom luksuzne robe. Vrednost njegove kompanije se procenjuje na više od 40 milijardi dolara, a on sam ima bogatsvo između 16 i 18 miliona. Njegova godišnja plata je 5,4 miliona godišnje. Ukoliko bude morao da plaća izdržavanje dečak će dobijati oko 920.000 dolara godišnje.

Pino ima još dvoje dece, sina i ćerku iz ranijeg braka koji se završio razvodom 2004. godine

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.