Lepa Brena na HRT-u izazvala haos: Trčali za njom po hodnicima!

Izvor: Dzungla.org, 26.Feb.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena na HRT-u izazvala haos: Trčali za njom po hodnicima!

Uoči svog skorašnjeg koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 8. marta, na Dan žena, Lepa Brena gostovala je u emisiji Damin gambit na HTV-u i izazvala pravu „brenomaniju“ po prisavskim hodnicima, javlja Večernji list.hr.- Sam trenutak njenog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pometnju – rekla je urednica i voditeljka ove emisije Elizabeta Gojan, koja je istakla da će emisija sa Brenom biti fantastična i da će biti emitovana 2. marta u 21:30 sati prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << program HRT-a.- Vest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposleni u HRT-u izlazili su iz svojih soba, studija, kancelarija i želeli su da vide Brenu uživo. Fotografisali su se s njom mobilnim telefonima, tražili joj autograme, trčali su čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla da verujem kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom svojih kolega. Nakon što je Elzabeta Gojan uradila intervju, shvatila je da je izbor Brene za gošću u “Daminom gambitu” bio pun pogodak, ali ni srpska folk pevačica nije krila oduševljenje.- Zahvaljujem se gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i pre objave, jedan od najdražih u životu. Snimak emisije ću sa zadovoljstvom pogledati u svom domu okružena porodicom, a već početkom iduće nedelje dolazim ponovo u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku kraj Karlovca, da se svi lepo opet družimo – rekla je Brena i najavila spektakl za Dan žena. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brena izazvala euforiju na HTV-u

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2014, 12:19

ZAGREB- Gostovanje Lepe Brene na HTV-u, uoči koncerta koji će u subotu, 8. marta biti održan u Krnjaku, kraj Karlovca, izazvalo je pravu euforiju zaposlenih koji su željeli da je vide.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.