Lepa Brena u gostima kod Elizabete Gojan

Izvor: Poznati.info, 26.Feb.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena u gostima kod Elizabete Gojan

Nakon punih 25 godina Lepa Brena ponovno na HTV-u izvodi uživo neke od svojih najvećih hitova i predstavlja senzacionalni duet. Uoči svog skorašnjeg koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 08.ožujka, na Dan žena, Lepa Brena gostovala je u emisiji Damin gambit na HTV-u i izazvala pravu Brenomaniju po prisavskim hodnicima.

”Sam trenutak njenog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pomutnju. Vest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << zaposleni HRT-a izlazili su iz svojih soba, studija, ureda i želeli da vide Brenu uživo.

Fotografirali su se s njom telefonima, tražili autograme, trčali čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla da verujem kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom mojih kolega”-istakla je Elizabeta Gojan.

”Zahvaljujem gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i pre objave, jedan od najdražih u životu.

Snimak emisije ću sa zadovoljstvom pogledati u svojoj kući, okružena porodicom, a već početkom iduće nedelje dolazim ponovno u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku kod Karlovca, da se svi lepo opet družimo”- rekla je Brena najavivši za Dan žena pravi spektakl.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brena izazvala haos na HRT-u, novinari je jurili i tražili autograme!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2014

"Mnogi zaposleni u HRT-u izlazili su iz svojih soba, studija, kancelarija i želeli su da vide Brenu uživo. Fotografisali su se s njom mobilnim telefonima, tražili joj autograme, trčali su čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali", rekla je Elizabeta Gojan, voditeljka emisije "Damin Gambit"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.