Lepa Brena lumpovala celu noć na splavu

Izvor: Dzungla.org, 31.Avg.2011, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena lumpovala celu noć na splavu

Ništa bez narodnjaka - Pevačica je poput dvadesetogodišnjakinje celu noć neumorno đuskala uz haus muziku, a zatim je sa naslednicima Filipom, Stefanom i Viktorom do jutra pevala najveće folk i pop hitove

Folk diva Lepa Brena napravila je pravi darmar na svadbi vlasnika popularnog prestoničkog splava „Fristajler' Dimitrisa Lijapisa, u čemu su joj pomogli sinovi Filip, Viktor i Stefan!
Pevačica je na slavlje proteklog vikenda došla u ranim večernjim satima i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << počela da đuska uz haus muziku. Hitovi su se smenjivali, a neumorna zvezda je skakutala poput dvadesetogodišnjakinje. Ali, kako nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe bez narodnjaka, Brena se vrlo brzo latila mikrofona i zapevala najveće hitove. Na splavu je nastala euforija, a gosti su horski s njom pevali.

Nekoliko pesama uz pomoć „Tropiko benda' za mladence su otpevali i Filip, Stefan i Viktor Živojinović!
- Pokazali su se kao odlični zabavljači. Sjajno smo se proveli na svadbi, uživali smo od prvog do poslednjeg momenta - kaže Brena za Press.
Filip, koji je kumovao venčanju, zvanice je okupao šampanjcem! Iako se u poslednje vreme ne odvaja od devojke Maje Mandžuke, na svadbeno veselje nije došao sa njom, ali je lepa glumica prisustvovala crkvenom venčanju.
S obzirom na to da je Filip u godinama kad bi mogao da postane otac, Brena ne krije da se raduje ulozi bake.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.