Lepa Brena lumpovala na splavu (FOTO)

Izvor: S media, 31.Avg.2011, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena lumpovala na splavu (FOTO)

Pevačica Lepa Brena je poput dvadesetogodišnjakinje celu noć neumorno đuskala uz haus muziku, a zatim je sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom do jutra pevala folk i pop hitove.

Folk diva Lepa Brena napravila je pravi darmar na svadbi vlasnika jednog popularnog prestoničkog splava, u čemu su joj pomogli sinovi Filip, Viktor i Stefan!

Pevačica je na slavlje proteklog vikenda došla u ranim večernjim satima i odmah počela da đuska uz haus muziku. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hitovi su se smenjivali, a neumorna zvezda je skakutala poput dvadesetogodišnjakinje, prenosi Press.

Ali, kako nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe bez narodnjaka, Brena se vrlo brzo latila mikrofona i zapevala najveće hitove. Na splavu je nastala euforija, a gosti su horski s njom pevali.

Lepa Brena snima film!

Pogledajte u kakvoj raskoši letuje Brena! (FOTO)

Pogledajte ko su najbogatiji srpski parovi! (FOTO)

Nekoliko pesama uz pomoć "Tropiko benda" za mladence su otpevali i Filip, Stefan i Viktor Živojinović!

- Pokazali su se kao odlični zabavljači. Sjajno smo se proveli na svadbi, uživali smo od prvog do poslednjeg momenta, kaže Brena.

Filip, koji je kumovao venčanju, zvanice je okupao šampanjcem! Iako se u poslednje vreme ne odvaja od devojke Maje Mandžuke, na svadbeno veselje nije došao sa njom, ali je lepa glumica prisustvovala crkvenom venčanju.

S obzirom na to da je Filip u godinama kad bi mogao da postane otac, Brena ne krije da se raduje ulozi bake.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRENA SKAKALA PO SPLAVU!

Izvor: BezZabrane.com, 31.Avg.2011

Ništa bez narodnjaka - Pevačica je poput dvadesetogodišnjakinje celu noć neumorno đuskala uz haus muziku, a zatim je sa naslednicima Filipom, Stefanom i Viktorom do jutra pevala najveće folk i pop hitove Folk diva Lepa Brena napravila je pravi darmar na svadbi vlasnika popularnog prestoničkog...

Nastavak na BezZabrane.com...

Kako je kad Brena lumpuje !?

Izvor: CrveniTepih.com, 31.Avg.2011

Lepa Brena napravila je pravi darmar na svadbi vlasnika jednog popularnog prestoničkog splava, u čemu su joj pomogli sinovi Filip, Viktor i Stefan! Pevačica je na slavlje proteklog vikenda došla u ranim večernjim satima i odmah počela da đuska uz haus muziku. Hitovi su se smenjivali, a neumorna...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.