Legendarni muzičar tuži kćerku za zlostavljanje (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 06.Mar.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni muzičar tuži kćerku za zlostavljanje (FOTO, VIDEO)

Tvorac najvećih rok hitova morao je da u 81. godini zatraži pomoć suda, da bi se zaštitio od sopstvene porodice.

Rok legenda Džeri Li Luis (81),  podneo je tužbu protiv svoje kćerke Fibi u kojoj navodi da ga je zlostavljala.



Ešton Kučer u Senatu: Moramo zaustaviti zlostavljanje dece! (VIDEO)

Ona je dvanaest godina radila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kao njegova menadžerka a samo je brinula kako da se dokopa očevog bogatstva.

Jerry Lee Lewis Sues Daughter for Elder Abuse and Stealing Millions https://t.co/MUf0GT2GFK

On je tužio i zeta Ezekijela Loftina da je učestvovao u Fibinim prevarama i malverzacijama sa novcem.

Luis između ostalog tvrdi da mu je Fibi mesecima davala mešavinu opojnih lekova kako bi ga "držala pod kontrolom", te da su Fibi i njen suprug potrošili više od pet miliona dolara njegovog novca na luksuzne automobile i plastične operacije.

Cantor Jerry Lee Lewis processa a filha por cometer abusos contra ele, entenda https://t.co/yBwzNOdbTK #noticias #entretenimento

Slavni pevač i jedan od začetnika rokenrola, veoma je lošeg zdravlja, a  optužbi stoji i da mu kćerka nije pružala neophodnu lekarsku negu, već ga je držala u kući punoj buđi, gde je morao da nosi masku sa kiseonikom.

"Fibi se nadala da ću umreti i ostaviti joj sav novac", izjavio je Luis.

Jerry Lee Lewis : le chan­teur #Attaque sa #Fille en #Justice pour ... - https://t.co/NXnb5b5hQM sur ac ... #Chanteur #JerryLeeLewis pic.twitter.com/uvhWOR04LR

Fibi se nije oglasila povodom tužbe, dok njen otac izričito zahteva da ona i njen suprug prestanu da koriste njegovo prezime.

Elvis Presley, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, and Johnny Cash. pic.twitter.com/zmxDgG6iV3

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.