Lažno izbacivanje i šok!

Izvor: Mondo, 11.Sep.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno izbacivanje i šok!

Stefani lažno izbačena, ali je zamenila mesto sa jednim od Vasića!

Foto: MONDO

Nominovani su bili Zorica, Luka i Barbara, kao i Stefani i Goran. Vasići su opet vukli sve konce – oni će odabrati izbačenog, koji će im se zatim pridružiti u tajnoj sobi.

Prvo su razmatrali da dovedu svoju "neprijateljicu" Zoricu, ali su se ipak odlučili da uzmu Stefani. Veliki Brat ih je više puta pitao da razmotre svoju odluku, ali su ostali pri njoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Stefani je pustila suzicu, izljubila se sa Ervinom i ostalima, i krenula napolje... Njoj, kao i svim ukućanima, prethodno je rečeno da odlučuju "glasovi publike".

Ona je završila kod Vasića, ali se uskoro obratio Veliki Brat i rekao da, zbog njenog dolaska, jedan od blizanaca mora u Kuću! Mika se javio sam, i otišao kod ostalih ukućana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.