Lažno izbacivanje!

Izvor: Mondo, 11.Sep.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno izbacivanje!

Vasići odlučuju ko izlazi iz Kuće... I ulazi u njihovu "gajbu"!

Foto: YouTube

Nominovani su bili Zorica, Luka i Barbara, kao i Stefani i Goran. Vasići su opet vukli sve konce – oni će odabrati izbačenog, koji će im se zatim pridružiti u tajnoj sobi.

Prvo su razmatrali da dovedu svoju "neprijateljicu" Zoricu, ali su se ipak odlučili da uzmu Stefani. Veliki Brat ih je više puta pitao da razmotre svoju odluku, i izbacivanje iz Kuće još uvek traje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažno izbacivanje i šok!

Izvor: Mondo, 11.Sep.2015

Stefani lažno izbačena, ali je zamenila mesto sa jednim od Vasića!..Foto: MONDO..Nominovani su bili Zorica, Luka i Barbara, kao i Stefani i Goran. Vasići su opet vukli sve konce – oni će odabrati izbačenog, koji će im se zatim pridružiti u tajnoj sobi...Prvo su razmatrali da dovedu svoju "neprijateljicu"...

Nastavak na Mondo...

Veliki brat: Ovako je izgledalo prvo izbacivanje iz luksuzne kuće!

Izvor: Svet plus, 12.Sep.2015, 00:19

Večeras je Veliki brat spremio još jedno veliko iznenađenje za sve ukućane. Naime, večeras je lažno izbacivanje. Jedan od ukućana prelazi kod Vasića ali to niko od njih ne zna!..Tokom uključenja u kuću, voditelji su pitali Stefani o utiscima tokom sedam dana boravka, a Splićanka je kao iz...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.