Izvor: Press, 17.Okt.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OPET PONIŽAVA SLOBU: On je uzimao tablete za potenciju, ja sam mu rekla da nije bitno DA LI ĆE MU SE DIĆI

Moraće opet da je demantuje
Luna Đogani često spominje Slobodana Radanovića, što pevaču često ume da zasmeta, te tako neretko demantuje njene izjave, a jedna nedavna izjava ne odnosi se na period koji su proveli, kako to učesnici rijalitija kažu, "na slobodi" nego na prvu sezonu "Zadruge".
Naime, Đoganijeva se prisetila momenta kada je Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koristio tablete za potenciju.


NE PROPUSTITE PRVI KORACI BEBE SU NAJVAŽNIJI: Savet koji će olakšati prohodavanje vašim mališanima
JK ZAPRETILA KIJI: Rijaliti bagro, mnogo si se rasku.čila! Stani mirno kad izgovaraš moje ime
POLOMIĆU TE, K*RVETINO RASPALA Dika nasrnuo na Ilijanu! Leteli tanjiri, obezbeđenje ga jedva razdvojilo!
ON JE NAJBOLJI FRAJER? Luna otkrila za koga se zadrugarke najviše raspituju!

 
- Ja ne volim povodljive muškarce. U prethodnoj sezoni kada su svi muškraci uzeli da piju "Afričku šljivu" kako bi ispali šmekeri, baš sam se iznervirala. Ja kažem Slobi: "Nemoj da uzimaš to, ne moraš da budeš debil kao i svi ostali". Ja ih gledam, svi se u garderoberu domunđavaju i izlazi Sloba i kaže kako je uzeo i kako mu se neće dići. Ja njemu kažem: "Nije bitno da li će ti se dići, nego da si ispao debil kao i svi ostali - prisetila se Luna.
Bonus video

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.