Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OPET PONIŽAVA SLOBU: On je uzimao tablete za potenciju, ja sam mu rekla da nije bitno DA LI ĆE MU SE DIĆI

Luna Đogani često spominje Slobodana Radanovića, što pevaču često ume da zasmeta, te tako neretko demantuje njene izjave, a jedna nedavna izjava ne odnosi se na period koji su proveli, kako to učesnici rijalitija kažu, “na slobodi” nego na prvu sezonu “Zadruge”. Naime, Đoganijeva se prisetila momenta kada je Radanović koristio tablete za potenciju. – The post LUNA OPET PONIŽAVA SLOBU: On je uzimao tablete za potenciju, ja sam mu rekla da nije bitno DA LI ĆE MU SE DIĆI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA OPET PONIŽAVA SLOBU: On je uzimao tablete za potenciju, ja sam mu rekla da nije bitno DA LI ĆE MU SE DIĆI

Izvor: Press, 17.Okt.2018, 18:00

Moraće opet da je demantuje . Luna Đogani često spominje Slobodana Radanovića, što pevaču često ume da zasmeta, te tako neretko demantuje njene izjave, a jedna nedavna izjava...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.