LJUTA BITKA SE BIJE NA MREŽI! Fotka tri devojke u muzeju izazvala LAVINU! Šta ovde nije u redu? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUTA BITKA SE BIJE NA MREŽI! Fotka tri devojke u muzeju izazvala LAVINU! "Šta ovde nije u redu?" (FOTO)

Ne suditi na prvu loptu.

Glumica Bet Midler na Tviteru je podelila fotografiju nastalu u njujorškom Metropoliten muzeju na kojoj se vidi kako tri devojke sede ispred čuvene slike Žana-Baptista Grozea i, okrenute leđima od slike, gledaju u telefone.

"Šta nije u redu s ovom fotografijom?" pitala je glumica.

What’s wrong with this picture? pic.twitter.com/JbD8iqo5M3

— Bette Midler (@BetteMidler) December 8, 2019

Verovatno nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivala da će ljudi u komentarima napasti nju.

- Ništa nije pogrešno sa ovom fotografijom, jer ne znamo priču. Možda kontaktiraju roditelje nakon što su satima bile u muzeju. Možda čitaju o istoriji umetnosti na Internetu. Previše toga podrazumevamo da znamo ako nam smeta ova fotografija", napisala je jedna žena.

"Pa što i ako nisu zainteresovane? Moramo da naučimo da pustimo ljude na miru ako nikom ne smetaju", "Znači, neko je fotkao devojke na javnom mestu bez pitanja?", "Sad to deliš kako bi postidela njih i njihovu generaciju?", "Verovatno gledaju aplikaciju kako bi naučile o umetnosti", bili su još neki od komentara.

Slična situacija dogodila se 2016. kada je fotografija grupe dece s telefonima ispred Rembrantove slike u Rijksmuseumu u Amsterdamu počela da se širi na društvenim mrežama.

No wonder this photo of #Rembrandt's #NightWatch has gone viral. It's a perfect metaphor for our age RT pic.twitter.com/qTsVNlZo5X

— Chris Gunness (@ChrisGunness) January 15, 2016

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.