Izvor: Blic, 09.Jun.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBI GA MAJKA! On je najbolji sin na svetu, a evo i zašto

Džonatan Kinjonez odlučio je da napusti posao savetnika i manekena u Briselu i krene na put oko sveta, a umesto razglednica, svojoj mami je odlučio da se javi na vrlo originalne načine.

Već je posetio Meksiko, Kubu, Kosta Riku i mnoge druge zemlje, gde je pozirao za svoju mamu na nekim od najlepših lokacija.

Kako mama ne bi brinula, on je odlučio da na svoj instagram kači slike pozdrava.

Na svakoj fotografiji, drži natpis: "Mama, dobro sam" i na originalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načine joj šalje pozdrave sa egzotičnih destinacija koje obilazi.

Džonatan je pozirao i pored krokodila i sa vojnicima, pa čak i nekoliko hiljada metara u vazduhu, tokom skakanja padobranom.

Slike pod vodom tokom ronjena ili sa zgodnim lepoticama u Kankunu takođe ostavljaju bez daha.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.