Izvor: 011vodič.com, 28.Dec.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVI MOJA…Matora uputila emotivnu poruku Stankovićevoj! Zbog ovih reči će se Sanja RASPLAKATI! (VIDEO)

Naime, Matora i Sanja danas proslavljaju 27 meseci svoje veze, a kako nisu zajedno, Tomićeva je sa knedlom u grlu pričala o tome i uputila poruku Stankovićevoj.
– Sanja, ljubavi, volim te najviše na svetu. Srećna ti mesečnica, bebo moja. Da dugo, dugo još slavimo i svaki mesec da obeležavamo. Oko moje lepo plavo – uputila je Matora Sanji poruku.



The post LJUBAVI MOJA…Matora uputila emotivnu poruku Stankovićevoj! Zbog ovih reči će se Sanja RASPLAKATI! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MATORA OPET PLAČE! Na današnji dan pre 27 meseci zadrugarki se desilo nešto NAJLEPŠE, a danas je zbog toga pustila suzu! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 28.Dec.2019

Stefan Karić je u toku glasanja za najšarmantniju osobu izabrao Jovanu Tomić Matoru, pa joj je uz to uputio sve pohvale na račun njene devojke Sanje Stanković i čestitao svojoj cimerki jer ima najatraktivniju devojku od svih.. Njoj je imponovalo što to čuje, a onda je došao red na nju. Matora...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.