LIGA 1 Statistike, predlozi, asistencije…

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA 1 Statistike, predlozi, asistencije…

SENT ETJEN – BREST
Nedelja 15:00
Sent Etjen nastavlja sa dobrim igrama iz prošle sezone. Na startu ove je savladao Dižon. Sada je rival Brest koji je došao iz Lige 2. Povratnik u najjače takmičenje je u prošlom kolu odigrao nerešeno sa Tuluzom i pokazao da neće biti lak zalogaj. Prošle sezone je Brest retko gubio na gostovanjima, ali je ovo mnogo jače takmičenje. Šest puta su se sastajali do sada. Sent Etjen ima četiri pobede, a jednom je izgubio i igrao nerešeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Brest se uvek iz Sent Etjena vraćao poražen, a samo jednom na tri meča je uspeo da zatrese mrežu.
MAXBET ASISTENCIJA: 1-1VX-1, 2D1+
REMS – STRAZBUR
Nedelja 17:00
Rems je na startu sezone pobedio u Marselju, a ekipa nam je interesantna jer od ovog leta na golu je Predrag Rajković. Ako se računaju i prijateljske utakmice ekipa je u seriji od četiri pobede. Strazbur će prošlu da pamti po osvajanju Liga kupa i izlasku u Evropu. Na mečevima jedne i druge ekipe uglavnom ne bude više od dva gola. Do sada su se sastajali osam puta. Rems ima četiri pobede, a Strazbur tri, dok je jednom bilo nerešeno. Nijednom Rems nije izgubio na svom terenu. Strazbur retko pobeđuje na gostovanjima u Francuskoj.
MAXBET ASISTENCIJA: 1X&0-2, 1P0-1&2P0-2
REN – PSŽ
Nedelja 21:00
Isti rivali sastali su se početkom meseca u Superkupu Francuske. Tada su Parižani bili bolji iako su na poluvremenu gubili 1:0. Ovu sezonu su oba tima odlično startovala i ostvarila pobede. “Sveci” uglavnom svoje mečeve igraju sa dosta golova. Problem za trenera Tomasa Tuhela je što ne može da računa na Španca Andera Ereru koji je povređen. Do sada su se sastajali 43 puta. Pari Sen Žermen ima 21 pobedu, a Ren 13, dok je devet utakmica završeno nerešeno. Ren je na svom terenu poslednji put slavio još 2011. godine.
MAXBET ASISTENCIJA: 2-2, UG4+
 

The post LIGA 1 Statistike, predlozi, asistencije… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019

ALAVES – LEVANTE. Nedelja 17:00. Ako se po jutru (pripremama) dan poznaje, onda u ovom meču ne treba da se očekuje mnogo golova. Na četiri od pet poslednjih mečeva Alavesa došlo je 0-1, dok je kod Levantea naješće bilo 0-2 gola. U prošloj sezoni oba tima su iskoristila prednost domaćeg terena....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.