LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

ALAVES – LEVANTE
Nedelja 17:00
Ako se po jutru (pripremama) dan poznaje, onda u ovom meču ne treba da se očekuje mnogo golova. Na četiri od pet poslednjih mečeva Alavesa došlo je 0-1, dok je kod Levantea naješće bilo 0-2 gola. U prošloj sezoni oba tima su iskoristila prednost domaćeg terena. Alaves je slavio u Vitoriji s 2:0, ali je pobednik definitivno odlučen u trećem minutu nadoknade vremena. Levante je u prelaznom roku potrošio 12 miliona, a od toga je čak devet >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dao na dva igrača – štopera Rubena Veza koji je došao iz Valensije i napadača Serhija Leona (Betis).
MAXBET ASISTENCIJA: 1&0-2, 2D1+
ESPANJOL – SEVILJA
Nedelja 19:00
Tim iz Barselone je poslednji put pobedio Sevilju pre dve i po godine. Od tada je jednom uspeo da remizima, a u poslednja tri duela Sevilja je slavila. U ta tri meča Espanjol je samo jednom uspeo da pogodi mrežu rivala. Sada se mnogo očekuje od levog krila Matijasa Vargasa, koji je za 10.5 miliona evra stigao iz Veleza. Tim iz Andaluzije je tokom prelaznog roka doveo našeg Nemanju Gudelja, kao i de Jonga (PSV), Dabura (Salcburg), Okamposa (Marselj)… Ukupno je Sevilja potrošila 124 miliona evra na pojačanja.
MAXBET ASISTENCIJA: 2PW2, GG
BETIS – VALJADOLID
Nedelja 21:00
Tim iz Sevilje ne želi još jednu razočaravujuću sezonu. U prošloj je zauzeo tek 10. mesto, ostao bez Evrope. U zeleno-belom dresu od ove sezone igra naš Darko Brašanac. U prošloj sezoni Valjadolid je slavio kao gost s 1:0, golom Antonita. Ujedno, to je jedini prvenstveni trijumf Valjadolida na „Benito Viljamarinu“. Poslednji meč koji je pred svojim navijačima Betis rešio u svoju korist protiv Valjadolida odigran je 2015. godine (4:0). Najzvučnije pojačanje Betisa je Nabil Fekir, koji je za oko 20 miliona evra doveden iz Liona.
MAXBET ASISTENCIJA: PG1, 1P0-1&2P0-2
ATLETIKO MADRID – HETAFE
Nedelja 22:00
Malo je Hetafeu nedostajalo da prošle sezone izbori Ligu šampiona, ali i pored toga bio je najprijatnije iznenađenje. Međutim, to ništa ne znači u duelima ove dve ekipe. U poslednjih 15 mečeva Atletiko je slavio 13 puta, a u 2013. godini dva puta su odigrali nerešeno, bez golova. „Jorgandžije“ imaju 10 uzastopnih trijumfa, a u poslednjih devet je došlo 0-2 gola. Jasno je ko je apsolutni favorit. U tim Dijega Simonea došao je Ivan Šaponjić. U pripremnom periodu Atletiko je bio bolji od Juventusa i Reala a Hetafe je uzeo meru Atalanti.
MAXBET ASISTENCIJA: 1-1, NG
 
Članak LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post LA LIGA Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.