Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTICA Balaševićeva ćerku znate, ali supruga Olja u šestoj deceniji izgleda kao tinejdžerka

"Lepa protina kći" i dalje je prelepa i zgodna kao devojčica, iako će uskoro napuniti šezdeset godina. Olja je vih dana ponovo zasijala punim sjajem na reviji, na koju je došla, pa, skoro sasvim slučajno.

Naime, kreatorka Suzana Perić pozvala je da njenu reviju otvori, a i ponese nekoliko modela Jovana Balašević, Oljina i Đoletova ćerka.

Jovana je, međutim, te večeri bila zauzeta jer je imala predstavu. Suzana je htela da je Jovanu zameni neka njena koleginica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zgodna glumica, ali je Jovana predložila svoju lepu mamu.

Suzana je pristala, a svi su onda mogli da uživaju u pojavi jedne od najlepših Vojvođanki. Olja je nosila nekoliko modela, i u svakom je izgledala kao prvoklasna manekenka, sa telom koje izgleda bar trideset godina mlađe nego što jeste.

Đoletova i Oljina deca Jovana, Aleksa i Beba, koja je i pohvalila majku na društvenim mrežama, mogu samo da budu ponosni na svoje roditelje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) KAKVU ŽENU ĐOLE IMA: Balaševićeva supruga oborila sve sa nogu! Zavide joj mnogo mlađe!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2016

...Ona je bila u centru pažnje na reviji jedne poznate dizajnerke, koja je želela da njena ćerka Jovana otvori reviju i ponese nekoliko njenih modela..Ipak, Jovana nije mogla da se odazove pozivu zbog obaveza, pa je predložila da je njena majka zameni..Suzani se ideja dopala i to se pokazalo kao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.