LEGENDARNA SCENA! U ovoj američkoj seriji pojavio se Vlade Divac i odbio LEPOTICU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDARNA SCENA! U ovoj američkoj seriji pojavio se Vlade Divac i odbio LEPOTICU! (VIDEO)

Na vrhuncu slave.

Sitkom "Bračne vode", koji se emitovao od 1987. do 1997. godine spada u remek-dela televizijskog humora.

Serija prati disfunkcionalnu porodicu na čelom sa ocem, Alom Bandijem, njegovom lenjom ženom Pegi, ćerkom Keli i sinom Badom. Al je ogorčeni prodavac cipela koji mrzi svoj život, a serija je prepuna urnebesnih sitaucija i dijaloga koji pršte od uvreda i međusobnog "bockanja".

U jednoj od epizoda, pod nazivom ""A Tisket, a Tasket, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Can Peg Make a Basket?" (prva epizoda osme sezone), Al slučajno dobija dve ulaznice za Ol Star utakmicu američke košarke. Njegova žena uspeva da ga ubedi da je vodi, a njegova ćerka Keli koristi svoju lepotu da bi ušla na utakmicu, iako nema kartu.

Njen cilj je da osvoji u to vreme jednu od najvećih zvezdi NBA, našeg Divca.

- Uz malo sreće, vratiću se kući kao gospođa Vlada Divca - kaže Keli, računajući da će joj u osvajanju slavnog Srbina biti potrebni samo njeni atributi.

Međutim, Divac je do kraja epizode ostao hladan i glatko je odbio lepu, ali ne previše pametnu Keli.

- Zdravo Vlade, ja sam Keli. Mogu da te učinim veoma srećnim - kaže promiskuitetna Keli, na šta Divac odgovara: "Stvarno? Možeš da mi pomogneš da podesim video rekorder?"

Keli zatim zadiže suknjicu i pokazuje mu mesto na kojem je napisala broj telefona. Divac konstatuje da broj ima samo 6 cifara, a Keli na to odgovara: "Pa naravno, nisam ja toliko laka riba!"

Posle toga, Bandijevu odvode policajci, dok ona moli Divca da je pozove.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.