Kraljica Leticija u stilu Kejt Midlton: Ovoj kombinaciji je nemoguće naći manu! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 02.Dec.2020, 12:26

Kraljica Leticija u stilu Kejt Midlton: Ovoj kombinaciji je nemoguće naći manu! (FOTO)

Ponovljena odevna kombinacija bila je pun pogodak
Kraljica Leticija otputovala je u Valensiju kako bi prisustvovala dodeli prestižne nagrade „Rei Jaume I“.
Ova nagrada osnovana je 1989. godine i dodeljuje se naučnicima koji su postigli uspeh u svom istraživačkom području.
Trenutno postoji šest različitih kategorija, a dobitnicima se uručuje zlatna medalja i novčana nagrada od 100.000 evra, uz obavezu da deo tog novca reinvestiraju u istraživanja.
Sasvim očekivano, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Leticija je na dodelu stigla u vrlo elegantnom izdanju.

Obukla je komplet dizajnerke Karoline Herere koji je već nosila u mnogo prilika, ali koji je više podsetila na odevne kombinacije vojvotkinje Kejt Midlton, nego na odvažne haljine na koje smo navikli kada je u pitanju španska kraljica.
Siva haljina i kaput s ljubičastom postavom iz stare kolekcije za jesen 2016. godine kraljica je kombinovala s klasičnim sivim salonkama i ponovo oduševila modne kritičare i javnost svojim prefinjenim stilom odevanja.
zadovoljna.hr

The post Kraljica Leticija u stilu Kejt Midlton: Ovoj kombinaciji je nemoguće naći manu! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.