Kovačević o udesu: Moja Stela nije bila pijana!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević o udesu: Moja Stela nije bila pijana!

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Darko Kovačević, oglasio se povodom pisanja grčkih medija da je njegova ćerka izazvala udes pod dejstvom alkohola

Proslavljeni srpski fudbaler Darko Kovačević je demantovao da je njegova ćerka Stela (21) bila pijana kada je u nedelju ujutru u Atini izazvala udes u kom su četiri osobe povređene. Sportski direktor grčkog Olimpijakosa rekao je za "Informer" da je njegova naslednica naletela na bankinu, a pošto je neiskusan vozač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izgubila je kontrolu nad vozilom i udarila u drugi automobil.

Sa Stelom Kovačević u "rendž roveru" su bili drugarica i dvojica drugara, a otac jednog od njih je za grčki list "Espreso" izjavio da je Darkova ćerka imala 0.75 promila alkohola u krvi. Izvesni K. Vasiliju je tvrdio da je Stela pijana vozila munjevitom brzinom i da je tako izazvala sudar, pa je čak najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv nje, dok se pisalo da je devojka iz drugog automobila hitno prevezena u bolnicu na operaciju.

"Neverovatno je šta se sve piše po novinama i priča po televiziji. Neko želi preko noći da postane popularan i da debelo naplati što je u saobraćajnom udesu učestvovala ćerka Darka Kovačevića. Stela nije bila pijana i nije slupala majčin automobil, već svoj. Na svu sreću, niko nije teže povređen, niko nema prelome, niko nije operisan. U kontaktu smo sa devojkom koja je vozila drugi automobil, ona jeste odmah zbrinuta u bolnici, ali nije bilo potrebe ni za kakvom operacijom", istakao je Kovačević za "Informer".

Kovačevićeva mezimica izazvala udes?

Budući da je srpski fudbaler veoma popularan u Grčkoj, kao nekadašnji igrač i sada sportski direktor slavnog Olimpijakosa, mediji su opširno pisali o saobraćajnoj nesreći.

"Pišu ovde kako sam u haosu i ne mogu da obavljam svoj posao, što je, naravno, daleko od istine. Moja ćerka je dobro, zadobila je samo lakše povrede i odmah nakon saobraćajke došla je kući, što je najvažnije", dodao je on.

Stelina majka Danijela je takođe veoma besna zbog spekulacija u grčkim medijima.

"Medije su alarmirali mladići koje je Stela povezla. Objavili su da je žena koja je upravljala drugim automobilom teško povređena i operisana, što je gnusna laž. Ta žena, osim straha, nije zadobila nikakvu povredu. Znajući ko je Stelin otac i da je u Grčkoj poznat svima, mladići su želeli da postanu slavni preko noći, a i ovde se od medija debele naplaćuju izjave i informacije kakve su im oni dali. Čak i kad su lažne. Policija je zvanično potvrdila da Stela nije bila pijana. Sve nas je ovo veoma potreslo i pogodilo, ali je najvažnije da se nije dogodila nikakva tragedija", zaključila je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.