Komšije pozvale lekare kojima se od prizora slošilo!

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2021, 07:36

Komšije pozvale lekare kojima se od prizora slošilo!

Seks, ilustracija, Foto: Profimedia




Neverovatna scena odigrala se u jednom od studentskih domova u indijskom gradu Bangaloru.
Momak i devojka, Munmun A. i Zara T. pronađeni su u martu bez svesti u sobi, nakon što su komšije studenti čuli vrisak. Oni su odmah pozvali lekare koji su na kraju na silu morali uz pomoć domara doma da uđu unutra, piše DNA.
Zara je bila modra u licu, dok je Munmun imao penu oko usta, iako nije nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << imao epileptične napade. Oni su odvedeni u bolnicu gde su u toku prepodneva došli k sebi. Lekari koji su bili na licu mesta potvrdili su posle za lokalne medije da je prizor bio – grozan.
Zara nije bila za razgovor, dok je Munmun otkrio detalje iz sobe koji su doveli umalo do tragedije. Munmun je istakao da su pokušali da obore rekord, pošto su čuli priču iz doma kako je par studenata pre 3 godine vodio ljubav punih 7 sati.
“Uključili smo kamere na telefonima da to dokumentujemo. Problem je što smo u međuvremenu ogladneli, imali smo i fiziološke potrebe, pa smo bili isuviše iscpljeni. Ja sam posle šestog sata popio i vijagru kako bi produžili odnos, da ne odustanemo”, rekao je Munmun lokalnim medijima.
Problem je nastao kada se Zari slošilo. Munmunov gest prisilnog nastavka s vođenjem ljubavi mogao bi da se sada vodi i kao silovanje. Taj vrisak koji su svi čuli na spratu bio je od toga što je Zari na kraju toliko bilo loše da je nakon poslednjeg orgazma pala u nesvest.
“Odbijam da poverujem u mogućnost silovanja jer je Zara dobrovoljno pristala na sve ovo kako bi i ona bila deo obaranja rekorda u domu. To što joj se slošilo, na to smo računali i za nju i za mene. Tako da, kad se ona oporavi, potvrdiće moju priču”, rekao je Munmun koji je dodao da je uživanje bilo samo prva tri sata, dok je ostalo vreme zaista bilo najobičnije mučenje.
(Espreso / Objektiv)



The post Komšije pozvale lekare kojima se od prizora slošilo! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.