Kejt Midlton želi da dobije dete!

Izvor: S media, 05.Jul.2011, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton želi da dobije dete!

Samo dva meseca nakon venčanja s princom Vilijamom, Kejt Midlton je izjavila kako želi da postane majka!

Želje britanske kraljevske porodice i miliona Britanaca uskoro će biti uslišene - princeza Kejt Midlton izjavila je kako želi što pre da postane majka!

Mladi kraljevski par princ Vilijam i princeza Kejt trenutno se nalaze u poseti Kanadi.

Jedanaest dana, koliko traje njihova poseta zemljama na severnoameričkom kontinentu, pamtiće se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << po histeriji fanova britanske kraljevske porodice, ali i po izjavi princeze Kejt da želi što pre da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi - da postane majka i svom suprugu princu Vilijamu podari naslednika ili naslednicu, prenosi Blic.

U nedelju uveče par je prisustvovao gala večeri u Gradskoj kući u Kvibeku, gde su dočekani na velikoj ceremoniji, kada je vojvotkinji Kejt uručen predivan buket cveća. Tom prilikom dirnuta Kejt je u društvu izjavila kako što pre želi da zasnuje porodicu.

Vilijam i Kejt uče o Jugoslaviji

Kejt Midlton pati od anoreksije?

Šokantni portret Lejdi Di (FOTO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.