Kaznu platio prigodno: Novcem - svinjicama?!

Izvor: NaDlanu.com, 14.Sep.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaznu platio prigodno: Novcem - svinjicama?!

Ove nedelje muškarac se na sudu pojavio i pokušao da plati kaznu za saobraćajni prekršaj u novčanicama od 137 dolara složenim u origami-svinje, a sa sobom ih je doneo u kutijama Dunkin Donata.

Činovnik je ipak odbio da primi takvu kreativnu uplatu, i prisilio ga da svaku novčanicu, koju je tako pomno slagao, "razmontira".Neidentifikovani muškarac snimak razmene postavio je na YouTube i objasnio šta se dogodilo: "Dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sam kaznu u gradu gde je policija postavila apsurdne kamere na semaforima kako bi lovila ljude za preterano plaćanje. Odlučio sam da platim na prigodan način...".Za odmotovanja novčanica trebalo mu je puna tri sata, prenosi Daily Mail.Koliko mu je tek trebalo da ih sklopi?

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Britanac platio saobraćajnu kaznu novčanicama savijenim u origami figure svinja

Izvor: Blic, 15.Sep.2012, 11:45

Nepoznati vozač iz Velike Britanije, koji se na "Jutjubu" predstavlja pod imenom "baconmoose", odneo je u sud 137 dolara savijenih u origami figure svinja i smeštenih u kutijama za krofne. Muškarac je na ovaj način želeo da izmiri dug zbog saobraćajnog prekršaja, i da izrazi svoje protivljenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.