Kao nekada Eskobar! Brazilac će kaznu služiti u luksuznom zatvoru!

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Feb.2024, 06:30

Kao nekada Eskobar! Brazilac će kaznu služiti u luksuznom zatvoru!

Dani Alveš (40) osuđen je danas u Španiji na četiri i po godine zatvora zbog seksualnog napada na jednu devojku krajem 2022. godine. Od trenutka kada je objavljena presuda, javnost ne prestaje da se bavi tim slučajem i nove vesti pristižu iz sata u sat! Kako prenosi španska „Marka“, Brazilac će ostati u zatvoru „Brains 2“ gde je i bio smešten od trenutka hapšenja u januaru prošle godine. Radi se o novoj kazneno-popravnoj ustanovi koja je otvorena 2007. kako bi se rešio problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa prenatrpanošću u ostalim zatvorima u Kataloniji.

U njemu boravi oko 1500 osuđenika i nalazi se na 30 kilometara udaljenosti od centra grada. Navodi se da u okviru zatvorskog kompleksa postoji čak i bazen koji zatvorenici koriste u letnjem periodu, pa je zbog toga prozvan Hilton.

Foto: EPA Images
  Prema tvrdnjama istog izvora Alveš će bitu cimer sa čovekom po imenu Kutinjo, ali nije u pitanju bivši fudbaler Barselone već nekadašnji telohranitelj Ronaldinja, koji je takođe osuđen za seksualni napad.

Foto: EPA Images
  Podsećamo, iako mu je pretilo čak devet godina robije, nekadašnji fudbaler Barselone, Juventusa i Pariz Sen Žermena osuđen je na četiti i po godine, a u kaznu će biti uračunato i vreme koje je proveo u pritvoru. Pravni zastupnici bivšeg reprezentativca Brazila najavili su da će se žaliti na ovu odluku.



sledeća vest




Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.