Kada čujete šta je to što svaki znak treba da nosi u džepu da privuče NOVAC, LJUBAV I SREĆU, nećete se ODVAJATI od njega!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019, 05:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada čujete šta je to što svaki znak treba da nosi u džepu da privuče NOVAC, LJUBAV I SREĆU, nećete se ODVAJATI od njega!

AUTOR: Žena.tvbest/M.M. DATUM I VREME: 12.07.2019. 12:50 – 12.07.2019. 18:32 Sigurno vam je poznato da svaki čovek ima svoj zaštitni kamen ili komad nakita, koji mu može poslužiti kao amajlija i doneti sreću u ljubavi, kao i poslovne uspehe i novac. Foto: Shutterstock Ako vam na nekom od ovih polja ne ide baš najbolje, nabavite svoj srećni komad nakita i stanje će se popraviti! Ovan Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite: cirkon, dijamant, zlato i rubin. U periodu kada idete na poslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sastanke vaše šanse za uspeh i sreću bi mogli da uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi da nosite uglavnom narukvice od srebra. APSOLUTNO NOVI TREND NA MODNOJ SCENI Ako ste zagriženi za horoskop, komad ovakvog nakita MORATE imati na sebi!   Bik Vi volite nakit, iako kao Bikovi delujete “raskošno” i bez njega. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge možete da uverite u ono što hoćete ukoliko nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, ali i rozenkvarc može “odigrati” svoje. Uvek je vreme za upadljive minđuše i za velike kopče u kosi sa puno štrasa. HOROSKOP ZA 12. JUL Preopterećeni ste karijerom! Moguća svađa sa partnerom, jako vam zamera zbog odsutnosti! Foto: Profimedia.rs Blizanci Vaša mladalačka priroda voli nežne tonove nakita. Topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše da koristite magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primesa plavih tonova za poslovne susrete. Bićete uverljiviji u naplati duga ili u zavođenju s ogrlicom od korala. MISTERIOZNA I MRAČNA Vole da dominiraju, kako u krevetu tako i van njega! Nikada nećete pogoditi koja žena je najfatalniji znak Zodijaka! Rak Odgovara vam srebrni nakit i nakit u plavim tonovima. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna […] More
The post Kada čujete šta je to što svaki znak treba da nosi u džepu da privuče NOVAC, LJUBAV I SREĆU, nećete se ODVAJATI od njega! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.