Izvor: Press, 25.Okt.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SARINE I VOJKETOVE LJUBAVI! Reljićeva se oglasila nakon RASKIDA i rastužila fanove: Mnogo mi je teško! (FOTO)

Mnogi su mi pisali da smo im vratili veru u ljubav i ne želim da se to izgubi u vama, zato što je bilo zaista iskreno i lepo - napisala je Pinkova zvezda.
Rijaliti par koji su zavoleli mnogi još tokom prve sezone rijalitija ''Zadruga'', gde je njihova ljubav i počela, okončao je pre nekoliko dana svoju vezu. Pinkova zvezda Sara Reljić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << reper Vladan Vojnović Vojke odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu romansu.
Sara je smogla snage i obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram gde je i otkirla koliko joj je teško zbog raskida.



- Dragi moji, ne napadajte Vojketa, jer mi već par dana nismo zajedno. Slobodan je muškarac i ima pravo da priča s kim hoće. Mnogo mi je teško zbog svega, mnogi su mi pisali da smo im vratili veru u ljubav i ne želim da se to izgubi u vama, zato što je bilo zaista iskreno i lepo (pričam iz moje perspektive). Jednostavno, ljudi i situacije se menjaju, pa tako i ova... Ali ne želim da izgubite veru u ljubav zbog toga što mi nismo zajedno. Svako je krenuo svojim putem i poželeli smo jedno drugom sve najbolje. Ovih dana neću moći da vam odgovaram na poruke, nadam se da ćete imati razumevanja za to jer sam danima skupljala hrabrost i snagu da ovo napišem i mnogo mi je teško... Teorije zavere će se uvek praviti, ali nemojte obraćati pažnju na njih, jer samo Vojke i ja znamo šta se dešava između nas i želimo da to tako ostane. Volim vas i hvala vam na dosadašnjoj podršci... Dajete mi snagu - napisala je Sara na svom profilu na Instagramu čime je rastužila mnoge svoje fanove.








Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.