KONAČNO SE SLOŽILE OKO JEDNE STVARI! Kija i Luna poslale podršku Miljani, evo šta su rekle!

Izvor: Press, 17.Okt.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO SE SLOŽILE OKO JEDNE STVARI! Kija i Luna poslale podršku Miljani, evo šta su rekle!

U rijalitiju "Zadruga" svake srede emituje se emisija radio "Amnezija" koju vode Bora Santana i Bane Čolak. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka studiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće.
Foto:pink
.

Autor: RTV Pink


Običaj je da Bora i Bane spominju poznate ličnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali i bivše zadrugare,  sve u svrhu što zanimljivije emisije koja je i ovog puta nasmejala sve. Bane je oponašao glasove Kije i Lune.



Miksi ti znaš šta ti je raditi - rekla je Kija, a onda je Đoganijeva imala komentar:


Svi smo uz vas - rekla je Luna pa joj je poruku poslao i Đole Đogani koji je zamolio Gagija da bude uz Miljanu.



Autor: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

JAVILA SE MAJKA BOSA! Zolina majka poslala jasnu poruku! Evo šta je tražila!

Izvor: Press, 17.Okt.2019

I ove srede u rijalitiju "Zadruga 3" emituje se emisija radija "Amnezija" koju vode Bora i Bane. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka studiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.